WHYUS voor Agencies

Whitelabel oplossing voor HR dienstverleners & Marketingbureau’s

 • Workshop

  Via co-creatie bepalen we een uniek jobbranding canvas die uw klant kan inzetten voor alle toekomstige aanwervingen. Dit canvas vormt eveneens de basis voor de inhoud van de vacature video.

 • Video

  Afhankelijk van de noden en budget van uw klant, bekijken we welk soort video we online zullen inzetten om de juiste talenten aan te trekken. We passen de video aan aan uw huisstijl.

 • Online branding

  Vervolgens gaan we de video gericht gaan targeten naar de juiste kandidaten via social media advertising via jullie account of via het account van jullie klant. Kandidaten worden doorverwezen naar jullie vacaturepagina of naar de vacaturepagina van jullie klant.

 • Eerste online screening

  Voor marketingbureau’s kunnen we een eerste screening van de sollicitanten voorzien. Kandidaten vullen een op maat gemaakte kennistest en een persoonlijkheidstest in. In een tweede stap doen we een videoscreening met de kandidaat waar we dieper in gaan op de resultaten. Het dossier met de resultaten van de tests en het verslag van de videoscreening wordt vervolgens doorgestuurd naar jezelf of naar je klant.

Laten we samen bouwen aan jouw verhaal

%d bloggers liken dit: