Over Hoeve De Drie Linden met recensie

De geschiedenis van de hoeve de drie linden gaat terug tot de 19e eeuw. Ondertussen ben ik als tweede generatie landbouwers bezig op deze prachtige hoeve. De derde generatie met mijn dochter Stépthanie heeft iets verder op een melkvee bedrijf. Het “boeren” met respect voor natuur en dieren zit dus in ons bloed.

Door de jaren heen heb ik ons landbouwbedrijf moeten aanpassen, onder andere door het plotse overlijden van mijn man Jean-Claude. Als boerin kan je niet bij de pakken blijven zitten en met volle goesting heb ik mij dan ook op de hoevewinkel toegelegd. In onze hoevewinkel en hoeve automaat verkopen we prachtige hoeveproducten, producten recht van mijn veld en van het veld van collega boeren en boerinnen. We verkopen wat de natuur ons brengt per seizoen.

Een greep uit ons (wisselend) aanbod:

 • Aardappelen
 • Scharreleitjes
 • Pompoenen (specialiteit!)
 • Prei
 • Kolen
 • Ajuin
 • Sjalot
 • Appelen
 • Wortelen
 • Pastinaak
 • Venkel
 • En nog meer 🙂

Wat mensen zeggen

De beste manier om te starten is door te stoppen met praten en aan de slag te gaan.

Walt Disney

Veel meer dan onze talenten, zijn het onze keuzes die bepalen wie we werkelijk zijn.

J. K. Rowling

Treur niet om wat voorbij is, lach omdat het gebeurd is.

Dr. Seuss


Laten we samen wat bouwen.


%d bloggers liken dit: