Wij zijn WHYUS

Vacatures sneller ingevuld krijgen en tegelijk werken aan je employer brand? Welkom bij WHYUS 🙂

Wie zijn we

We zijn 100% recruiter + 100% marketeer + 100% videograaf = 300% gedreven experts, gespecialiseerd in het blijvend verbinden van talenten en werkgevers. Dit doen we met de hulp van vacaturevideo’s & cultuur video’s die we via de juiste online kanalen gaan verspreiden naar het juiste talent.

We schreeuwen je vacature & je employer brand van de daken!

Als je het dan toch een naam wil geven dan kan je ons een combinatie van jobbranding & employer branding specialisten noemen. Wij willen met WHYUS een oprecht antwoord bieden op de vraag waarom kandidaten voor jouw vacature moeten kiezen en waarom ze voor jou als werkgever moeten kiezen. Vervolgens willen we dit van de daken schreeuwen zodat we het juiste talent voor jullie bereiken & aan boord houden!

Bij jobbranding ligt de nadruk op het aantrekkelijk positioneren van een openstaande vacature. Bij employer branding op het aantrekkelijk positioneren van een werkgever.


Waarom met ons samenwerken

Vacatures blijven lang open staan? Je kampt met een structureel personeelstekort? Kandidaten vinden de weg niet naar je bedrijf? Je werkgeversmerk is niet of weinig gekend? Werknemers verlaten binnen de korste keren terug je bedrijf?

– Onze unieke aanpak

Met onze unieke drievoudige WHYUS aanpak ‘workshop – video – online branding’ gaan wij voor meer en beter geïnformeerde kandidaten die kiezen voor de job & voor de werkgever waarmee ze een oprechte klik hebben.

Overtuigd? Bel ons of vul het contactformulier onder aan de pagina in.


Neem contact met ons op

WHYUS


Of stuur ons een bericht


Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!


© 2020 – Alle rechten voorbehouden

WHYUS werd opgericht onder begeleiding van

voka

%d